Alanya’nın Tosmur Mahallesi’nde altyapı çalışmalarıyla ilgili dikkat çeken bir çağrı yapıldı. Tosmur Mahalle Muhtarı Yakup Gündoğan, mahallede yapılan çalışmalar kapsamında Tosmur mahallesi cami yanına Kur’an kursu ve yeni tuvalet yapıldığını, bu noktaya kadar yaklaşık 40 metrelik borunun çekildiğini belirtti. Bu çalışma nedeniyle emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.
Ancak kalan küçük bir bağlantı sorununun henüz çözülmediğini dile getiren Gündoğan, yaklaşık 3 metrelik boru bağlantısının yapılması gerektiğini söyledi. Konuyu defalarca yetkililerle görüştüklerini belirten Gündoğan, ASAT yetkililerine seslenerek bu kısa hattın bağlanmasının vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacağını ifade etti.
Mahallede yaşayan vatandaşların yıllardır hizmet için ödeme yaptığını vurgulayan Gündoğan, “Vatandaş yıllardır parasını ödüyor, imkanlarıyla bazı işleri kendisi yaptırıyor. Burada yapılması gereken sadece 3 metrelik bir bağlantı. Bu küçük işin çözülmesini istiyoruz” dedi.
Gündoğan, açıklamasında yetkililere seslenerek mahalle sakinleri adına çözüm beklediklerini ifade etti ve vatandaşlara hizmet edilmesi gerektiğini dile getirdi.
Haber: Mustafa Çakar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!