Çocuklar İçin Eğitim ve Fırsat Eşitliği Mesajı
Alanya Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (@aledayvakfi), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Vakıf tarafından yapılan açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün millet egemenliğini ilan ederek 23 Nisan’ı çocuklara armağan ettiği hatırlatılarak, bu anlamlı günün büyük bir gurur ve sorumluluk bilinciyle kutlandığı ifade edildi.
Açıklamada, geleceğin teminatı olan çocukların eğitim, değerler ve fırsat eşitliğiyle güçlenmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü belirtilirken, milli iradenin en güçlü ifadesi olan bu günün birlik ve beraberliği pekiştirmesi temenni edildi.
Vakıf, başta çocuklar olmak üzere tüm milletin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Haber: Mustafa Çakar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!