Alanya Belediye Tiyatrosu’ndan Uluslararası Başarı
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Kazakistan’da düzenlenen 9. Uluslararası Orta Asya Ülkeleri Tiyatro Festivali’nde Türkiye’yi başarıyla temsil eden Alanya Belediye Tiyatrosu ekibiyle bir araya geldi. Başkan Özçelik, ekibi tebrik ederek sanata desteklerinin süreceğini ve yeni bir kültür merkezi için çalışmaların başladığını müjdeledi.
Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, festivalde “Yaşlı Adam ve Deniz” oyunuyla büyük beğeni topladıklarını ve oyuncuları Fırat Onur Deniz’in En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldüğünü ifade etti. Özçelik, “Hem ülkemizi hem de Alanya’yı başarıyla temsil ettiniz, bu ödül hepimiz için gurur kaynağı oldu” dedi.
Tiyatro ekibi, destekleri için Başkan Özçelik ve Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak’a teşekkür ederek ödüllerini takdim etti
Haber: Mustafa Çakar