Ana Sayfa
Giriş Sayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
İletişim
Alanya Rehberi
Alanya Anket


  Yöresel

  Güncel

  Asayiş

  Eğitim

  Kültür Sanat

  Dünyadan

  Ekonomi

  Teknoloji

  Spor

  Siyaset

  Yaşam

  Sağlık

  Magazin

  Otomobil

  Belediyeler

  Beldeler

  Turizm

Alaiye Haber Anket
Hasan Sipahioğlunun Ak partiye geçişi sizce etikmidir
evet
hayır
karasız


Sonuca Bak

Son Dakika İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ...   |   Alanya Gençlik Kulübü Kuruluyor   |   Müjde müjde.. Alanya Çınar Gazatesi geliyor   |   Cengiz Aydoğan   |  



Necati Çınar
Veysel okşar
Osman Özcan
Celal Odabaş
Murat koçak
Ferhat Direkçi
Şükrü Boz
Tarık Avcı
Kenan Acar
Kıymet Erat
Hüsnü Akçalıoğlu
Yüksel İPEK
Mustafa İyiol
Sefa Çorbacı
İbrahim Akdağ

-ÖZDEMİRDEN MEVLÜT YE...
-SOYSAL ÇELİK HAYIRCI...
-AHMET YILDIZ HAYIR D...
-ALİ ÇAKMAK EVET DEDİ...
-AHMET ÖZDERMİR EVET ...
-Hasan ÖZCAN hayır de...
-AKPM Başkanı Mevlüt ...
-AK PARTİLİ KADINLAR ...
-ŞOK İSTİFANIN ARDIND...
-ALANYASPOR'A ÇAVUŞOĞ...
-OSMAN BAĞIŞLAR HAYIR...
-MUSA ÇELİK HAYIR DED...
-MUAMMER BAÇ HAYIR DE...
-BÖLÜCÜLÜĞE KARŞIYIM...
-HASAN KISA TÜRK-KÜRT...
-REFERANDURUMDA EVET ...
-PES DOĞRUSU 7.TOPLAN...
-GÜVENMİYORUM...
-Sabahattin ÖNKİBAR'd...
-Refenrandumda oyum e...

-Müjde müjde.. Alanya...
-İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR...
-Alanya Gençlik Kulüb...
-Cengiz Aydoğan...
-Panço Çocuk Giyim Aç...
-Muhtar Adayı Kadir U...
-Acı ama gerçek...
-Milli Bayramlarımız ...
-Anket Sonuçları Bell...
-Siyasetin Nabzı Alan...
-Selçuk Doğan yeniden...
-Bayram mesajı...
-Müteahhitler'in İfta...
-Bektaş Mahallesinin ...
-Yunuslar büyüledi...
-Sipahioğlu aday olac...
-Avsallarda Faciadan ...
-Alanya Belediye Başk...
-Oba`ya Güvenlik Kame...
-Anketlerimiz Kasım'd...

-Muhtar Adayı Kadir U...

Alaiye Haber Anket
Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını beğeniyormusunuz ?
evet
hayır
Kararsız


Sonuca Bak

Müteahhitler'in İftar Yemeği

Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, mülki amirleri ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Müteahhitler Birliği Dernği Başkanı Ahmet Cebeci Alanya'nın yabancılar üzerinde sürekli yasaşamak için tercih ettiği cazibe merkezi haline geldiğini söyledi . Cebeci ilçemizde her geçen yıl artan talep nedeniyle inşaat ve buna bağlı sektörler canlanmış ve bu alanda önemli miktarda yatırım olmuştur dedi . Yabancılara kat mülkiyetinden satışı yapılan konut sayısının 14.024 adet civarında olduğunu diğerlerinin bağımsız bölümü olarak 308 adet bu rakamlar tapusu teslim edilmiş verilerdir . Bu veriler sonucunda ilçemizde 19500 yabancı adına tapu düzenlendiğini söyledi . Cebeci inşaat faliyeti yapan firma sayısınında 2008 yılında 750'ye ulaştığını 2005 ve 2008 yıılı içerisinde de yaşanan yasal belirsizlik süreci işletmeyi güç durumda bırakmış Alanya ekonomisini olumsuz etkilemiştir dedi. 2005 yılı sonunda tapu kanununun Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen yabancılara mülk satışı ilçe emniyet müdürlüğüne verilmesini sağlamıştır . Önümüzdeki dönem içerisinde tanıtım fonundan ''Alanya'da Evlenin '' projesine destek sağlanması için gerekli çalışmalarımızı başlatmış olacağız diyen Ahmet Cebeci Alanya Müteahhitler Birliği Derneği , Alanya Sevdası için kurulmuştur , bu birlik emeğin hakettiği değerlere ulaşması için kurulmuştur , bu birlikteliğimizi ne siyaset ne ayrımcılık ne de politikanın engelleyemeyeceğini bu birliğe başta belirttiğimiz değerlerin dışında politik bir hedef aracı olmayacağımızı belirtmek isterim dedi .

 

Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'da konuşmasında bu derneğin kurulmasının Alanya için çok önemli olduğunu Alanya ve Belde belediyelerinin müteahhitlerimize faaliyetlerinde gerekli kolaylıkları yapması gerektiğini söyledi .

 

Müteahhitler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Şu isimlerden oluştu .

 

Ahmet Cebeci, Hüseyin Gülseren, Erhan Doğan, Mustafa Küçüker, Tamer Yalçın, Muhammer Kodal, Murat Topçu, Eray Erdem, Hakkı Kurt . 

 

Resimler


 

Necati Çınar

www.alaiyehaber.com




























Tüm Yorumlar - Yorum Ekle

Alaiye Haber
Alanya Haber Siteniz
http://www.alaiyehaber.com
necaticinar@alaiyehaber.com